Çatalağzı Gaziosmanpaşa İlkokulu
ÇATALAĞZI BELDESİ DOĞANCILAR MAH. GAZİ OSMAN PAŞA CAD. NO 47 KİLİMLİ / ZONGULDAK

Bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön vermek.

MİSYON

Tam donanımlı, her öğrencimizin en az bir sosyal, kültürel, sportif etkinliğe katıldığı; öğrenci-öğretmen, veli ve destek personelinin zevkle bir arada olduğu eğitim kurumu olmak, Uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaokula hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

İL MERKEZİNE 14 KM. UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

ÇATALAĞZI BELDESİNE BAĞLI DOĞANCILAR MAHALLESİNDE BULUNAN OKULUMUZ ZONGULDAK-FİLYOS YOLU ÜZERİNDEDİR. BELDEYE 2 KM MESAFEDEDİR.

tUBİTAK 4007 pROJESİNE KATILIM SAĞLADIK.

Proje Çalışmaları

"Okulum Temiz Projesi" kapsamında başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında bu ödülümüzü aldık. "Beyaz Bayrak Projesi Kapsamında" bu ödülümüzü aldık. " e Twinning" faaliyetleri kapsamında "AVRUPA KALİTE ETİKETİ" plaketimizi aldık.